Ga naar de inhoud
Uitverkocht
11 maart 2022
Aanvang 20:15 uur
Tickets €19

The LSB Experience

Concert

Vanaf de eerste try-out is het duidelijk: The LSB Experience heeft iets bijzonders te bieden. De perfecte blend van de stemmen van deze drie zangers/gitaristen bezorgt de mannen zelf kippenvel als ze voor het eerst samen Helplessly Hoping van Crosby, Stills & Nash spelen.

Automatisch kiest een ieder de stem die hem het beste past, wat de inmiddels zo kenmerkende LSB sound oplevert.

Geinspireerd door de liefde voor tijdloze muziek omvat het repertoire van The LSB Experience songs van onder andere Crosby Stills & Nash, The Beatles, Jackson Browne, James Taylor, The Doobie Brothers, Paul McCartney en The Eagles, aangevuld met songs van bands uit een recenter verleden zoals Crowded House en Venice.

Zelfs The Beach Boys ontbreken niet op de setlist. Muziek die LSB (Marcel Luntungan, Hans Sligter en Sjoerd van den Broek met Peter Deiman op drums en Rob Hendriks op bas) altijd al wilden spelen, songs met een kop en staart, vocal harmonies en lekker gitaarspel. Prachtig materiaal voor een avondvullend programma waarin de mannen een muzikaal eerbetoon aan hun helden brengen.

Maar The LSB Experience speelt daarnaast ook origineel songmateriaal. Veel daarvan staat op het in 2014 uitgebrachte en in de verenigde staten opgenomen album ‘The Experience’, waarmee de band sindsdien flink aan de weg timmert. 

De liedjes worden met hart en ziel gespeeld en krijgen als vanzelf de LSB sound waarmee ze steeds meer harten veroveren, zowel in Nederland als in de VS en Engeland .

Een optreden van LSB is een Happening, een avond ‘love, peace & happiness’.