Ga naar de inhoud

Werkgroepen

Vrijwilligersgroep 2020

Overzicht van de werkgroepen en hun werkzaamheden.

Werkgroep Programmering
Deze werkgroep zorgt voor de totale programmering van de voorstellingen in het theater. Dit betekent contact met impresariaten, contractbeheer, bezoeken van nieuwe voorstellingen en periodiek overleg met andere theaters uit Noord Holland.

Werkgroep Marketing en Communicatie
Deze werkgroep verzorgt alle uitgaande communicatie van het theater, zoals o.a. het actueel houden van de website en sociale media, het jaarlijkse programmaboekje, de maandelijkse nieuwsbrief en de persberichten voor de lokale en regionale kranten. Verder het bedenken en uitvoeren van marketing gerichte activiteiten.

Werkgroep Techniek
Deze werkgroep verzorgt de geluids – en lichttechniek bij voorstellingen in het theater en incidenteel bij verhuur. Taken zijn verder het beheren, onderhouden en ontwikkelen van alle technische faciliteiten en apparatuur.

Werkgroep Horeca
Taken van deze werkgroep zijn o.a. bij voorstellingen: het verzorgen van bardiensten, het ontvangen van bezoekers en het controleren van toegangskaarten. Verder indien gewenst horeca assistentie bij verhuur.

Werkgroep Verhuur
Werkzaamheden zijn o.a. het inventariseren van wensen en mogelijkheden bij nieuwe huurders, het opstellen van een contract met huurvoorwaarden. Daarnaast beheert deze werkgroep een checklist voor coördinatie over techniek, catering, barbezetting etc. Tevens wordt voor de eindafrekening met de klant gezorgd.

Werkgroep Beheer en organisatie
Deze groep verzorgt o.a. de coördinatie/uitvoering van de inrichting van de zaal bij voorstellingen en verhuur, representatie gebouw, signaleren en herstellen van gebreken, relatiebeheer met omwonenden.

Werkgroep Podiumbouw en zaalinrichting
Deze groep zorgt voor het uitvoeren van de noodzakelijke opstellingen bij voorstellingen en films: al of geen tribune, vlakke vloer of podium. Draagt zorg voor wenselijke opstellingen bij verhuur.

Werkgroep Esthetiek
Beoordeelt elke aanpassing of verandering binnen en buiten Theater De Dillewijn op samenhang, kwaliteit en schoonheid. Bedenkt en ontwikkelt aanpassingen die het gebouw zowel binnen als buiten kunnen verfraaien en bijzonder kunnen maken.

Werkgroep Film
Inventariseert en ontwikkelt het filmprogramma en filmconcept.

Werkgroep Sponsoring
Houdt zich o.a. bezig met: werven van Vrienden, leden van de Club van 100 en overige sponsoren en het onderhouden van de contacten met hen. Beheer van het sponsorbord in de foyer; het nakomen van afspraken met sponsoren en uitingen daarvan.

Werkgroep Bouw
Afwerken van actiepunten in de afbouw van Theater De Dillewijn; onderhouden van contacten met leveranciers en bedrijven; (laten) uitvoeren van groot onderhoud en herstel.