Ga naar de inhoud
Uitverkocht
18 februari 2023
Aanvang 20:15 uur
Tickets €10

Muziekvereniging De Vriendschapskring

Sing-Along

‘Sing-Along’ met bekende meezingers

Muziekfeest met Ankeveense zangtoppers in de Theater Dillewijn

Zaterdag 18 februari a.s. wordt op veler verzoek opnieuw een unieke ‘Sing-Along’ avond georganiseerd in Theater de Dillewijn. Twee bekende Ankeveense zangtoppers nemen u mee op een muzikale reis met bekende Engels- en Nederlandstalige hits. Met de songteksten op een groot scherm kan iedereen, ondertussen genietend van een drankje, gezellig meezingen en meeswingen.

Yvonne van de Riet en Frits de Wit zijn onze onvervalste Ankeveense zangtoppers. Ze zingen al jaren in succesvolle bands en hun veelzijdige stemmen staan garant voor een avond vol topmuziek. Het volle programma is enorm gevarieerd, waarbij de ‘meezingers’ ongetwijfeld bij iedereen bekend zijn. Yvonne en Frits worden begeleid door het speciaal voor deze avond uitgebreide orkest van De Vriendschapskring onder leiding van dirigent Ronald de Haan.

Een unieke avond

Luister op deze avond naar een mooie mix van zowel Nederlands- als Engelstalig repertoire en heeft u er zin in, zing dan naar hartenlust mee. Mis dit unieke evenement niet en kom genieten van swingende muziek in de gezellige Dillewijn. Het concert start om 20.15 uur. Zaal open om 19.45 uur.