Ga naar de inhoud

Jubileumweekend 10 -jarig bestaan

29 juni 2024

In het weekend van 20-22 september 2024 viert Theater de Dillewijn haar 10-jarig bestaan. Drie dagen lang is het feest. Vrijdag staat in het teken van de jeugd van Ankeveen met een dansvoorstelling waaraan de leerlingen van de Joseph Lokinschool meewerken.

Zaterdagavond organiseren wij een feestavond met live rock ‘n roll muziek. De foyer wordt omgetoverd in een casino, er zijn vintage cars en er is een spetterend optreden van Rock ‘n Roll band The Wink. Dit wordt een avond om nooit te vergeten, vol muziek, dans en kans om een fantastische prijs te winnen aan de roulettetafel! Kaarten voor de avond à € 10,00 zijn te bestellen via de website.

Zondag kunt u van 15 tot 19 uur terecht op de food markt bij Theater De Dillewijn waar de lokale horeca heerlijke gerechten serveert. De middag wordt opgeluisterd door Rogier Kappers, alias de Glazendraaier, met zijn orgel-bakfiets bestaande uit meer dan 50 glazen. De dag wordt afgesloten door de Cadillac Monkeys uit Nederhorst den Berg. Spelend vanaf hun bijzondere Cadillac zorgt deze regionaal bekende driemans bluesrock coverband voor een swingend einde van het jubileumweekend.