Ga naar de inhoud
19 oktober 2024
Aanvang 20:15 uur
Tickets €20

Remko Vrijdag

Vrijdag Doemsdag (try -out)

Het moest er natuurlijk een keer van komen: Remko Vrijdag gaat solo. Halleluja! Hij deed grote musicals, films, tv en toneel, maar waarom het toneel delen als je zelf zoveel kunt en nog meer te vertellen hebt?

Vanuit de zeer nabije toekomst doet Vrijdag verslag van de wereld na de grote kladderadatsch. De mensheid is geheel uitgestorven en Remko Vrijdag is op de een of andere manier de enige overlevende. Hoe leuk is dat? Mwah, wisselt nogal, weet hij inmiddels uit eigen ervaring. Er valt in elk geval veel te vertellen over het einde van dewereld as we know it, dat is het goede nieuws. Dat er geen publiek meer over is, is jammer, maar aan de andere kant: hoe solo wil je het hebben?

Vrijdag Doemsdag is een post apocalyptische tragikomedie, een dystopische one man show voor volwassenen die tegen het donker kunnen, een einde-der-tijden conference waarin Vrijdag met sardonisch genoegen vertelt, grapt en zingt over hoe we het met z’n allen zo ver hebben laten komen, en waarin al zijn talenten vrijuit hun gang kunnen gaan.

Ambitieus, diep, retegrappig en zijn meest persoonlijke programma tot nu toe.

foto Remko Vrijdag: Scala Photography