Ga naar de inhoud
7 maart 2025
Aanvang 19:00 uur
Tickets €60

O’DREAMS

Theaterdiner

O’DREAMS

struint door Dublin en neemt ons mee!

Niet meer weg te denken uit het theaterprogramma van Theater De Dillewijn is het 3-gangen theaterdiner. Ook deze editie werken we daarvoor samen met onze overburen van Restaurant 1244.

O’DREAMS is een Iers/Nederlands trio dat oprecht, ontroerend en opzwepend is en het publiek met rijke anekdotes, eerlijke scherpte en heerlijke humor weet te raken. Het drietal doorkruist de drukke straten van Dublin en verdwaalt in donkere stegen. Samen ontrafelen ze het onstuimige leven van beroemde Ierse muzikanten en vreemde kostgangers. De band speelt op straat en strijkt neer langs de oevers van The Liffey. Tijdens een eindeloos lijkende tocht langs de oude Ierse pubs laven de drie zich aan Guiness, whiskey en weemoedige verhalen.

O’DREAMS zingt en speelt legendarische songs die onlosmakelijk verbonden zijn met de Ierse hoofdstad. Luister ademloos naar prachtige, driestemmig gezongen ballads. Ga ten onder in een opwindende roes van Ierse humor en vrolijkheid. Met een hilarische pub quiz wordt de kennis over Dublin bij de theaterbezoekers flink getest. 

Dublin is een uiterst boeiende en vermakelijke ode aan de Ierse hoofdstad.