Ga naar de inhoud
Geannuleerd
15 december 2021
Aanvang 20:15 uur
Tickets €8

FILM: o.a. Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone

Sorry We Missed You (2019)

Vanwege de coronamaatregelen helaas geannuleerd.

Deze film van Ken Loach vertelt het eerlijke en ontroerende verhaal van een gezin dat zich staande probeert te houden tijdens de economische crisis in het hedendaagse Engeland. 

Ricky en Abby wonen met hun twee kinderen in Newcastle en moeten worstelen om rond te komen. Abby maakt lange dagen in de thuiszorg terwijl Ricky na het verlies van zijn baan in de bouw, bijverdient met verschillende klussen. In een poging hun financiële situatie te verbeteren en de stabiliteit in zijn gezin weer te herstellen, besluit Ricky een franchisedeal te sluiten met een groot postorderbedrijf. Als eigen baas gaat hij aan het werk als pakketbezorger. Maar al snel blijkt de werkdruk torenhoog en raakt hij verstrikt in ontelbare regels en protocollen. Wat een kans op een betere toekomst had moeten zijn, wordt een molensteen om de nek van het gezin. 

Met ‘Sorry We Missed You’ verbeeldt Ken Loach meesterlijk een gevoelloos economisch systeem dat lijkt ontworpen om degenen op de laagste trede van de maatschappelijke ladder uit te knijpen. Deze aangrijpende film geeft ons een onthutsende blik op de wereld van nulurencontracten, flexwerkers en franchisers.