Ga naar de inhoud
10 december 2022
Aanvang 20:15 uur
Tickets €19

Kirsten van Teijn

(s)experiment

In (S)EXPERIMENT onderzoekt Kirsten moderne liefde en seksuele taboes in de 21e eeuw. Vol optimisme en zelfspot neemt ze je mee in haar leven met haar vriend én haar vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse? In een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en we uit onze hokjes barsten. Nou ja, misschien omdat je nu twee keer zoveel hebt om je aan te ergeren. Of omdat een seks rooster net zo opwindend is als een schoonmaakrooster.

Wat schreef de pers:

‘(S)Experiment is een fijne, eerlijke, ontroerende voorstelling. Het strakke pak, het strakke decor, de soundcloud die haar liedjes begeleidt, het schept allemaal geen afstand maar helpt ons juist om dichtbij haar te komen.’

‘Openhartig en met humor maakt de cabaretier ons deelgenoot van de schaamte, pijn en verwarring die ze heeft moeten doorstaan. Van Teijns doorleefde engagement maakt veel goed. Alles komt recht uit het hart. Dat geeft de voorstelling precies het soort kwetsbaarheid dat cabaret spannend maakt om naar te kijken.’

‘Ze straalt feller dan de grote flitsende, van kleur veranderende neonlichten. Haar energieniveau schommelt tussen een 10 en een 9,7.

Winnares van de Neerlands Hoop 2022, de prijs voor het grootste cabarettalent van het jaar, voor haar voorstelling (S)EXPERIMENT.

fotografie: Casper Koster