Ga naar de inhoud
Uitverkocht
22 oktober 2023
Aanvang 11:00 uur
Tickets €0

Nationale KinderTheaterWeek

Rixt Hilverda - Kriebelpoten

Nationale KinderTheaterWeek 2023

Let op: er zijn nog enige kaarten beschikbaar gekomen voor deze voorstelling, t.w. 4 kaarten voor 11.00 uur, 5 kaarten voor 13.30 en 4 kaarten voor 15.30 . Hierbij is het de bedoeling dat alleen de kinderen een kaartje krijgen, dus niet de ouders.

Theater De Dillewijn doet mee aan de eerste Nationale KinderTheaterWeek, die plaatsvindt in de herfstvakantie. Met de Nationale KinderTheaterWeek wordt meer aandacht gevraagd voor het jeugdtheater. Alle kinderen uit onze regio moeten de kans krijgen De Dillewijn te kunnen bezoeken.

We pakken uit met twee bijzondere activiteiten: een beeldende workshop insecten tekenen en een voorstelling over een van de beroemdste spinnen van de wereld.

De KinderTheaterWeek wordt mede mogelijk gemaakt door de Vriendenloterij.

Rixt Hilverda

Kriebelpoten – van 4 tot 12 jaar Aanvang 11.00 uur, 13.30 en 15.30.

Let op: per 1-9-2023 is er een extra workshop van Rixt Hilverda bij gekomen, deze begint om 15.30, hiervoor zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Tickets: gratis . RESERVEREN NOODZAKELIJK.

Kriebelpoten is een tekenworkshop gegeven door beeldend kunstenaar Rixt Hilverda uit ’s-Graveland. De theaterzaal van De Dillewijn wordt ingericht als atelier.

Met behulp van allerlei fotomateriaal ontdekken de kinderen hoe bijzonder mieren, hommels, vliegjes, vlinders, kevers, spinnen etc. er uitzien. Het zijn ware kunstwerkjes. Met aquarelpotloden en fineliners gaan ze zelf aan de slag om een kriebelpootbeestje te tekenen op mooi papier.

Het resultaat is verbluffend.

Rixt heeft een enorme ervaring met het geven van beeldende workshops aan kinderen van alle leeftijden. De natuur is haar grote inspiratiebron.