Ga naar de inhoud
12 maart 2022
Aanvang 20:15 uur
Tickets €19

Thomas Verbogt en Beatrice van der Poel

Montere Weemoed II

Na het succes van deel 1 besluiten auteur Thomas Verbogt en zangeres Beatrice van der Poel hun samenwerking voort te zetten en een vervolg te maken op Montere Weemoed. 

Thomas en Beatrice brengen een hartverwarmende collage van prachtige weemoedige liedjes en komische verhalen, als altijd over tintelend verlangen, alledaagse waanzin en melancholie. We gaan er niet in hangen, we zijn opgewekt van nature, tegen alle klippen op. Kleine belevenissen met grote gevolgen en vaak ook over het toeval dat geluk heet.
Een must voor liefhebbers van literatuur, het Nederlandstalige lied en poëzie. Verhalen met een zachte glans van melancholie. Over donker en bitter gemoed, de lichtpuntjes in het bestaan en dat alles gebracht met een grote glimlach.

Van Thomas Verbogt verscheen onlangs de roman Als Je De Stilte Ziet waarover de pers schreef: 
“Hartstochtelijk, diep doorvoeld verzet tegen onverschilligheid. Een overtuigend, schitterend bewijs dat alles, alles ertoe doet” Het Parool
“Verbogt verveelt nooit. […] pure poëzie” De Telegraaf
“Verbogt lezen is prettig verzinken in een vertrouwd soort herinneringen” de Volkskrant

Beatrice van der Poel is singer-songwriter met een eigen stijl en heeft prettige, warme stem waarvan Frits Spits zegt dat-ie “klinkt als rode wijn”. Als stemactrice leest ze luisterboeken voor o.a. van Astrid Holleeder – Judas.