Ga naar de inhoud
Uitverkocht
9 januari 2022
Aanvang 15:00 uur
Tickets €9

Casier & Dies

Moes - voor kinderen van 2 tot 6 jr

Op de vloer een appelboom en 3 kastjes. 
Een prachtige, beeldende voorstelling voor hele jonge kinderen over geheimzinnige kastjes, gekke keukenmachines en de zoete geur van zelfgemaakte appelmoes. 

Moes blinkt uit door het wonder te zien in het kleine en alledaagse, zoals de betoverende beweging van het (laten) schillen van een appel. De weg die een appel aflegt, van boom tot pot, groeit in deze voorstelling uit tot een fantastische reis, vol grappige beelden en muzikale oplossingen. De voorstelling blijft dicht bij de kleine leefwereld van twee-, drie- en vierjarigen, maar sluit ook aan op hun ongebreidelde fantasie. Ontroerend in zijn eenvoud en grappig in zijn verwondering. 
Moes is een poëtische voorstelling vol fantasie voor 2- tot 6-jarigen. De grote bewegingen en de verrassende geluiden spreken de kleintjes aan. Terwijl het verhaal de oudere kinderen meevoert.
Een fijne voorstelling die ontroert in haar eenvoud en verrast met haar finesses.
Waarschuwing: na het zien van Moes kan het zijn dat uw keukengerei thuis tot leven komt…

Gezelschap: Casier & Co
Moes is het eerste project van Karel Casier samen met Dieske Krijnders.
Karel toerde afgelopen jaren met straatvoorstellingen vol stunts, acrobatie, humor en slapstick. 
Moes is de eerste voorstelling die geheel anders is… Moes een intieme, poëtische voorstelling voor kinderen van 1,5 t/m 5 jaar met hun ouders. 
Voor Dieske is Moes haar eerste voorstelling die volop toert in België en Nederland. Zij leefde zich de afgelopen jaren al uit in bewegingstheater, improvisatie, teksttoneel en zang. Sinds 2018 speelt Dieske ook mee met het gezelschap ‘Theater Draad’, een terugspeeltheatergroep.