Ga naar de inhoud
8 januari 2023
Aanvang 15:00 uur
Tickets €9

Theatergroep Dender

De verdraaide orgelman

leeftijd 5 +

Over een koppige straatmuzikant en zijn gladde broer. Een jas met eigenwijze mouwen. Een stoel die zichzelf stiekem verschuift. Een krant die door het huis vliegt. En een droom die het leven van twee broers op z’n kop zet. Ze kunnen niet met maar ook niet zonder elkaar. Ze zitten aan elkaar vast. En net als de één denkt verlost te zijn van de ander begint het gedonder pas echt…!

Met live gemaakte tekeningen, het nodige gooi- en smijtwerk en vette geluiden speelt Dender een spannende en komische strijd tussen een dwaas en een gulzigaard. Cartoon Theater is een geweldige ervaring voor iedereen met fantasie vanaf 5 jaar.

Dender maakt cartoon theater: een mix van fysiek theater, live tekeningen en live muziek. Alsof er een stripverhaal voor je ogen tot leven komt. Met een stapel wit papier en een paar zwarte stiften creëert Dender een eigen visuele wereld: attributen en decorstukken worden ter plekke vliegensvlug getekend. Met live muziek- en geluidseffecten vormt het beeldende verhaal een denderend geheel.

Spel: Jasper van der Heijden en Ronald Wolthuis

Muziek: Thanos Fotiadis

Vormgeving: Andre Postma

https://www.tgdender.nl

https://www.facebook.com/tgdender/

https://www.instagram.com/theatergroepdender/