Ga naar de inhoud
Geannuleerd
28 januari 2022
Aanvang 20:15 uur
Tickets €10

Zandvliet & Co

Concert


Onderdeel van het Nationaal Theaterweekend

Heb je zin om een avond te swingen en helemaal uit je dak te gaan?

Kom dan naar de gelegenheidsband Zandvliet & Co!

Achter de gelegenheidsband Zandvliet& Co gaan grote namen schuil.

Frontman van deze band is Dirk Zandvliet.

Dirk is de oprichter van Gallowstreet. Zijn ouders Jos en Septimia namen de muziek bij de legendarische theatergroep Dogtroep voor hun rekening, waar Dirk als jongetje al leerde hoe je een publiek verovert als je vanuit je hart speelt.

Gallowstreet is niet meer weg te denken van de Nederlandse en Internationale podia.

In de 10 jaar dat ze bestaan speelden ze menig podium en festival plat, in eigen land onder andere Lowlands, North Sea Jazz en Paradiso.

Concertgebouw en festivals

Never before has a pop venue been so blown away by a brass band as it was by Gallowstreet at Honk! in Paradiso…mixing hip-hop and house with a punk attitude…Gallowstreet adds a dose of club culture to the second line tradition of New Orleans…an unforgettable set. –NRC Handelsblad

Dirk schuwt het avontuur niet. Zo stond Gallowstreet met het klassieke ensemble Pynarello in het Concertgebouw, maar net zo lief staat hij op een Techno Dance festival of begeleidt hij een circusvoorstelling.

Voor het Theaterweekend in de Dillewijn komt Dirk in een speciale line up naar Ankeveen met een aantal mystery guests die hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend.

Het grote avontuur zit deze avond vooral in de jonge muzikanten uit Wijdemeren en omgeving die uitgedaagd door Dirk en zijn muzikanten samen met hen het podium op gaan.

Zo draagt Dirk de liefde voor het maken van muziek weer over aan een volgende generatie.

 ‘We maken d’r een feestje van!’