Ga naar de inhoud
29 maart 2025
Aanvang 20:15 uur
Tickets €20

Beth & Flo

Ander onderwerp

Jij hoort het toch ook? Het gefluister, gebulder, gedram van die stem in je hoofd? De stem die kleuterdeuntjes zingt op een tergend trage beat. Die genadeloos kritiek geeft, of je weg laat dromen van de werkelijkheid. Beth & Flo horen het elke dag en ze zouden ’t het liefst negeren, door keihard Rachmaninov te spelen of een razendsnelle etude van Chopin. Nee, liever het gesprek met die stem niet aangaan. Liever een Ander Onderwerp, alsjeblieft.

De tweede cabaretvoorstelling Ander Onderwerp van Beth & Flo is persoonlijk en doet soms een beetje pijn. Waarbij de pianomuziek van grote componisten als Rachmaninov, Scriabin en Bach zorgt voor knetterend vuurwerk van vier handen op één piano en misschien, als het nodig is, voor troost.

Beth en Flo staan voor de unieke combinatie van cabaret en klassieke muziek. Met sketches, prachtig tweestemmig gezongen liedjes en virtuoos pianospel overdondert dit duo de theaters.
Tijdens de finale van het AKF in 2020 prees de jury hen als “een veelbelovend cabaret duo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes”. Dat hebben ze inmiddels bewezen.

foto Beth & Flo: Daan Colijn & Thijs Meuwese