Ga naar de inhoud

Eindelijk was het zover! Na maanden voorbereiding ging de eerste Bubbling Blue Notes van start. Ruim 60 VIP’s en een flink aantal overige belangstellenden hebben kunne genieten van jazz in zijn meest pure vorm.

Initiator Gulian van Maanen deed de aftrap door in het kort over de totstandkoming te vertellen, en dat deed hij met veel humor en een vlotte verteltrant.

Om duidelijk te maken dat je erbij hoort, droegen de VIP’s hun VIP-button ( tevens entreebewijs) met een alias uit de jazzwereld op de borst.

Er was werkelijk alles aan gedaan om een heuse jazzclub-sfeer neer te zetten: (nep)palmen, Perzische tapijten, kunstige neon letters, zitjes en statafels, en dat alles mooi uitgelicht. Naast een gewone bar was er ook een cocktail/ mocktailbar.

Op het Blue Lotus Terrace werden kaas- en charcuterieplanken geserveerd, met smaak opgemaakt en uitgeserveerd door een aantal horecamedewerkers.

De muziek werd verzorgd door ‘curator’ Thomas Winther Andersen op bas. Verder drummer Roy Dackus, pianist Wolfgang Maiwald en op saxofoon Paul van der Feen.

Tussen de live optredens door zorgde DJ Martijn Vorm voor een fijne ambiance.