Ga naar de inhoud
18 juni 2023
Aanvang 10:00 uur
Tickets €0

Art Ankeveen

tekeningen van Bobby de Groot in Theater De Dillewijn

Op zondag 18 juni is Theater de Dillewijn het startpunt van Art Ankeveen. Dertien kunstenaars tonen in open tuinen beelden van staal, hout, glas en keramiek. Daarnaast laten 2 fotografen hun werk zien. De kunstenaars zijn zelf ook aanwezig en staan u graag te woord. 
Op het ijsbaanterrein t.o. de RK-kerk is een kunstmarkt waar amateurkunstenaars uit de regio hun werk tonen. 

In het theater exposeert illustrator en animatiefilmkunstenaar Bobby de Groot zijn
bijzondere tekeningen. De Groot staat bekend om zijn gedetailleerde en fantasievolle tekeningen, waarin hij werelden creëert die zowel herkenbaar als onwerkelijk zijn. Tijdens deze tentoonstelling toont hij een selectie van zijn meest intrigerende werken. De Dillewijn is open van 10 tot 17 uur, gratis entree.

De combinatie van deze verschillende kunstvormen maakt dit evenement tot een unieke belevenis. Laat u verrassen en inspireren door de creativiteit van de kunstenaars. Of u nu een fervent kunstliefhebber bent of gewoon geïnteresseerd bent in de kunstwereld, dit is een dag die u niet mag missen.

Tevens kunt U ons nieuwe programmaboekje 2023-2024 afhalen in Theater De Dillewijn tijdens de openingsuren van deze tentoonstelling van 10.00 – 17.00 uur.