Ga naar de inhoud

De Dillewijn en Corona 

We kijken er naar uit om u weer te mogen verwelkomen in ons theater! De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, artiesten en vrijwilligers staat daarbij voorop. Wij volgen met ons “corona veilig toegangsbeleid” de landelijke lijn voor theaters.

Belangrijk!

Voor al onze voorstellingen kan de anderhalve meter afstand gelukkig losgelaten worden. Daarnaast is ook een mondkapje niet meer verplicht. Het staat u natuurlijk vrij om een mondkapje te dragen tijdens uw bezoek.

Hoe verloopt uw bezoek?

Bij aankomst bij De Dillewijn scannen wij eerst uw ‘Coronatoegangsbewijs’. Tevens dient u een legitimatiebewijs te kunnen tonen. Wanneer u geen geldig Coronatoegangsbewijs bij u heeft, kunnen wij u helaas niet toelaten tot de voorstelling. Ook is het dan niet meer mogelijk u de kaarten terug te betalen.  Op de website www.coronacheck.nl leest u hoe u een Coronatoegangsbewijs* maakt. 

Vervolgens wordt uw toegangsbewijs voor de voorstelling gescand.

U kunt beneden in de garderobe uw jas kwijt. In de foyer hebben we een één-richtingsverkeer route langs de garderobe en bar gemaakt. U kunt aan de bar een drankje afhalen wat u mee mag nemen naar de zaal. Door de verscherpte maatregelen is het helaas niet mogelijk in de foyer iets te gebruiken. Omdat horeca na 20.00 uur niet meer toegestaan is, is er helaas ook geen pauze en drankje na afloop mogelijk.

Het gebruik van de lift is beperkt. Uitsluitend mensen uit dezelfde huishouding kunnen tegelijk van de lift gebruik maken. 

In de zaal

U kunt zelf uw zitplaatsen kiezen. Wel vragen wij u in de rijen aan te sluiten, zodat voor en achter elkaar passeren zoveel mogelijk wordt voorkomen. In de theaterzaal zal een gastvrouw/-heer erop toezien dat gepaste afstand zo goed als mogelijk in acht wordt genomen.

U en uw gezelschap kunnen naast elkaar zitten als u tegelijkertijd binnenkomt. Het is niet mogelijk stoelen vrij te houden voor laterkomers.

Tijdens de voorstelling

U kunt alleen wanneer het hoogstnoodzakelijk is tijdens de voorstelling de zaal verlaten. Wij kunnen niet garanderen dat u kunt terugkeren naar de stoel die u verlaten heeft. Wij zullen proberen u een plek toe te wijzen aan de zijkant, zodat u vanaf hier de voorstelling verder kunt volgen.

Na afloop

Onze vrijwilligers zullen rij voor rij aanwijzingen geven hoe de theaterzaal verlaten dient te worden.

Tenslotte

De Dillewijn vrijwilligers doen hun uiterste best om uw theaterbezoek zo fijn mogelijk te laten zijn. Gelukkig kunnen we u ontvangen, maar er zijn nog wel wat beperkingen zoals u hebt gelezen. Mocht u nu al weten niet over een geldig Coronatoegangsbewijs te kunnen beschikken, dan kunt u tot één week voor de voorstelling uw kaarten kosteloos annuleren. Daarna is restitutie helaas niet meer mogelijk. We vragen u om uw begrip en hopen dat u een fantastische voorstelling heeft. De Dillewijn blijft hopelijk voor u “een verrassend theater, lekker dichtbij”!

*Een Coronatoegangsbewijs krijgt u wanneer:

U volledig gevaccineerd bent

OF

Een officieel (GGD) Corona herstelbewijs hebt, niet ouder dan 180 dagen

OF

Een negatieve testuitslag hebt van GGD of TESTEN VOOR TOEGANG, niet ouder dan 48 uur.

Een negatieve thuistest geldt niet!

Op de website www.coronacheck.nl vindt u alle informatie hoe u een Coronatoegangsbewijs aanmaakt.